Parhaat mailapelit joita pelata

Maire /

Kesäisin mikään ei voita hyvää kilpaurheilua, joka tappaa aikaa ja harjoittaa liikuntaa. Se ei ole pelkästään tennis, koska siellä on monia muita kilpa-urheilulajeja. Jotkut pelataan nopeudella, kun taas muita hauskoja kilpapelejä pelataan pisteillä. Monilla parhaimmillaan urheilulajeilla on valtavat kilpailutilanteet, joissa joukkueet eri puolilta maailmaa kilpailevat olympialaisissa.

Parhaat mailapelit joita pelata
Parhaat mailapelit joita pelata

Nopeusperusteiset urheilulajit

Tennis on maila-urheilua, jota voidaan pelata yksilöllisesti yhtä vastustajaa tai kahden pelaajan välillä. Jokainen pelaaja käyttää tennismailaa, joka on kiristetty johtoasennolla, jotta se löytäisi onton kumipallon, joka on peitetty huovan ympärillä tai verkon ympärillä. Pelin tarkoitus on ohjata palloa siten, että vastustaja ei pysty toistamaan kelvollista paluuta. Pelaaja, joka ei pysty palauttamaan palloa, ei saa pistettä, kun vastakkainen pelaaja saa.Tennis on olympiaurheilulaji ja sitä pelataan kaikilla yhteiskunnan tasoilla ja kaikenikäisillä. Urheilua voi pelata joku, joka voi pitää mailaa, mukaan lukien pyörätuolin käyttäjät. Nykyaikainen tennistä pelataan Englannissa Birminghamissa 1800-luvun lopulla nurmikon tenniksenä. Siinä oli läheisiä yhteyksiä sekä erilaisiin nurmikkokentän peleihin, kuten krokettiin ja kulhoon, että vanhempaan mailaurheiluun, jota kutsutaan tänään todelliseksi tennikseksi. Suurimmalla osalla 1800-luvulta termi tennis tarkoitti todellista tennistä, ei nurmikon tennistä.

Nykyaikaisen tenniksen säännöt ovat muuttuneet vähän 1890-luvun jälkeen. Kaksi poikkeusta on, että palvelimella oli 1908-1961 pidettävä aina yksi jalka maahan ja sitomiskohdan hyväksyminen 1970-luvulla. Äskettäin lisätty ammatillinen tenniskenttä on ollut sähköisen tarkastusteknologian käyttöönotto, johon liittyy pistekysymysjärjestelmä, jonka avulla pelaaja voi kyseenalaistaa pisteen linjapuhelun, joka tunnetaan nimellä Hawk-Eye.Squash on pallourheilu, jota pelaa kaksi tai neljä pelaajaa neliseinäisessä kentässä pienellä ontolla kumipallolla. Pelaajien on vaihdettava palloa ja lyödä palloa kentän neljän seinän pelattaville pinnoille. Peliä kutsuttiin aiemmin squash-mailoiksi, viittaukseksi peliin käytetylle ”squashable” pehmeälle pallolle. Kansainvälisen olympiakomitea on tunnustanut Squashin, Maailman Squash-liiton hallintoelimen, mutta urheilu ei kuulu olympialaisiin lukuisista hakemuksista huolimatta. Kannattajat jatkavat lobbausta sen liittymisestä tulevaan olympiaohjelmaan.Normaaleihin mailoihin sovelletaan pelin sääntöjä. Perinteisesti ne valmistettiin laminoidusta puusta, jossa oli pieni jyrkkä alue, jossa käytettiin luonnollista suolistoa. Sääntömuutoksen jälkeen 1980-luvun puolivälissä ne valmistetaan lähes aina komposiittimateriaaleista tai metalleista synteettisillä nauhoilla.

Hitaammat urheilulajit

Sulkapallo on kilpa-urheilua, jota pelataan sulkapallomailoilla lyömällä sulkapalloa verkon yli. Vaikka sitä voidaan pelata suuremmilla joukkueilla, pelin yleisimmät muodot ovat “single”, eli yksi pelaaja per puoli ja ”double”, eli kaksi pelaajaa per puoli. Sulkapalloa pelataan usein satunnaisena ulkoiluna pihalla tai rannalla; muodollisia pelejä pelataan suorakulmaisessa sisäpihalla. Kukin puoli voi lyödä sulkapalloa vain kerran ennen kuin se kulkee verkon yli. Toisto päättyy, kun sulkapallo on tippunut lattialle tai jos tuomari tai palvelupäällikkö.Peli kehitettiin brittiläisessä Intiassa aikaisemmasta battledore- ja shuttlecock-pelistä. Eurooppalaista leikkiä hallitsivat Tanska, mutta peli on tullut hyvin suosittu Aasiassa, ja viimeisimmät kilpailut ovat Kiinassa. Vuodesta 1992 sulkapallo on ollut kesän olympiakisojen urheilu, jossa on neljä tapahtumaa: miesten sinkkuja, naisten sinkkuja, miesten kaksinpelinä ja naisten kaksinpelinä. Korkealla tasolla urheilu vaatii erinomaista kuntoa: pelaajat tarvitsevat aerobista kestävyyttä, ketteryyttä, voimaa, nopeutta ja tarkkuutta.

Pöytätennis, on urheilu, jossa kaksi tai neljä pelaajaa osuu kevyeen palloon edestakaisin pöydän läpi pienillä mailoilla. Peli tapahtuu kovalla pöydällä, joka on jaettu verkolla. Peruspalvelusta lukuun ottamatta säännöt ovat yleensä seuraavat: pelaajien on sallittava, että heille pelattu pallo pyöritetään kerran pöydän puolella, ja palautettava se niin, että se pomppii vastakkaiselle puolelle ainakin kerran. Piste pisteytetään, kun pelaaja ei palauta palloa sääntöjen mukaan.

Kategoriat: Pöytätennis

© 2021 EVTTC